Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Зборови од куќата
Цена 570,00 ден
Категорија: Сет
Едиција: Интерактивни кутии
Димензии: 205/240 mm-12 книгички

Интерактивна куќа со многу намени, за вашите најмали! Со помош на малите сликовнички ќе ги совладате сите зборови од куќата, но тоа не е сè. Со спојување на дванаесетте сликовници може да направите сложувалка, да играте меморија и уште неколку забавни игри.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce