Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Тесла- пронаоѓач на модерната доба

Тесла- пронаоѓач на модерната доба

Цена 399,00 ден
Категорија: Белетристика/трилери
Автор: Ричард Мансон
Димензии: 145/205mm -327 страници; мек повез

Прекрасно и прецизно напишана биографија на еден од најважните визионери на модерната доба, кој прв стапнал на територијата на технологијата на безжичната комуникација, а неговото наследство помогнало да се воспостави рамката за дигиталното време во кое живееме.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce