Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Радосница
Цена 890,00 ден
Категорија: Прирачници
Едиција: Радосници
Димензии: 220/240 mm-60 страници; тврд повез, страници во боја

Радосница преполна со изненадувања. За секогаш да ја паметите првата година на вашето бебе. Обележете места, датуми, имиња, залепете фотографии и многу други различни активности. Меѓу додатоците на книгата ќе најдете и разни прозорчиња, пликови, метро за мерење на висината и многу други изнадувања.

 

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce