Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Опкружени со идиоти
Цена 399,00 ден
Категорија: Белетристика/популарна психологија Автор: Аилса Франк Димензии: 130/205mm – 276 страници; брош повез

Дали понекогаш имате чувство дека сте опкружени со идиоти? Не разбирате никого, не успевате да се договорите со партнерот, со колегите, роднините, соседите... Не сте единствени!
***
Книгата Опкружени со идиоти ви помага да сфатите како, навистина, функционираат многу нешта во човековото однесување и размислување. Покрај брилијантниот опис на различните типови личности, класифицирани според боите, Томас Ериксон внесува и малку хумор и го прави тоа на забавен начин.
Кога ќе ја разберете психологијата на различните личности, ќе го приспособите и својот начин на комуникација, ќе успеете подобро да се разбирате и да соработувате со луѓето што се разликуваат од вас.
На тој начин и животот ќе ви биде поубав и помалку комплициран.
***
Авторот ви гарантира дека по читањето на оваа книга, бројот на идиоти околу вас драматично ќе се намали.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce