Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Моите најсмешни приказни за животни

Моите најсмешни приказни за животни

Цена 378,00 ден
Категорија: Збирки приказни
Едиција: /
Димензии: 200/270cm- 87 стр

Во оваа книга поместени се седум најразлични приказни за животните кои се живописно илустрирани и со многу љубов. Прекрасна книга која може некој да ви ја чита или да ја читате самите и подоцна да ја прераскажувате.Што се доживува кучето Тото додека се вози со автомобил и зошто возењето со трактор може да биде поубаво отколку со спортски автомобил, сето тоа може да се дознае преку оваа книга.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce