Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Малерите на Макс Крамбли - Херојот од шкафчето

Малерите на Макс Крамбли - Херојот од шкафчето

Цена 250,00 ден
Категорија: Белетристика/детски романи
Автор: Рејчел Рене Расел
Димензии: 140/202 mm -359 страници; брош повез

МАКС КРАМБЛИ ЌЕ СЕ СООЧИ СО најстрашното место каде што некогаш бил: основното училиште „Саут Риџ“.
Има многу одлични работи во новото училиште, но има и еден голем проблем – Даг, училишниот силеџија, чие хоби е да го затвора Макс во неговото шкафче. Кога само Макс би можел да биде како херојот во неговиот омилен стрип. За жал, необичната, речиси натчовечка способност на Макс да намириса пица на оддалеченост од еден блок не може да спаси нечиј живот или да ги победи лошите момци. 
Но, тоа не значи дека Макс нема да го стори сѐ што може за да биде херој каков што му е потребен на неговото училиште!!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce