Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Дилан пишува поема

Дилан пишува поема

Цена 80,00 ден
Категорија: Сликовници
Едиција:
Димензии: 210,200 mm- 24стр.; мек повез и илустрации во боја

Коефициентот на интелигенција не се базира само на неговите оцени, туку и на развојот на разбирањето на детето, расудувањето и донесувањето добри одлуки. Нашиот мозок добива огромно количество иноформации нбаа ден. Но самото добивање информации не не' прави интелигентни, ниту го зголемува коефициентот на интелигенција на кој било начин. Треба да се научи како да се разбираат, аналицираат, поврзуваат и користат информациите на најдобар можен начин. За оваа намена ви ја претставуваме оваа сликовница која ќе помогне во зголемувањето на коефициентот на интелигенција кај детето, на основно ниво.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce