Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на 365 приказни за добра ноќ

365 приказни за добра ноќ

Цена 680,00 ден
Категорија: Збирка приказни
Едиција: 365
Димензии: 197/273 mm- 229 стр.;тврд повез и илустрации во боја

За секој ден во годината по една приказна, сосема нова и различна од се што вашите деца чуле досега. За првиот ден од месецот е резервирана една долга приказна, а понатаму останатите приказни за останатите денови во месецот се пократки. Секоја приказна има своја илустрација во колор, која визуелно ја доближува приказната до детето.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce