Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на 1000 нови прашања и одговори 2

1000 нови прашања и одговори 2

Цена 945,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: /
Димензии: 235/310mm- 192 стр., тврд повез

Содржи 3 главни теми: време и клима, Светот околу нас и вселената. Всушност, со изборот на овие три теми, ставајќи акцент на природните појави и случувањата во космосот, заокружува една целина, која претставува надополнување на првата книга, со која претставуваат сеопфатен енциклопедиски прирачник.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce