Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на 1000 неверојатни активности 2

1000 неверојатни активности 2

Цена 299,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: 1000 Активности
Димензии: 210/277 mm;брош повез и илустрации во боја

За малите ученичиња кои веќе ги завршија сите задачи од првата книга "1000 неверојатни активности", го претставуваме нејзиното продолжение "1000 неверојатно активности 2". За да научат да бојат, поврзувааат, бојат и цртаат. За полесно да ги совладаат буквите и читањето и секако да ја усовршат моториката, да ја развијат логиката и менталната активност. Привлечни задачи, со колор илустрации за сите оние што сакаат да учат и да се забавуваат.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce