Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Месечина
Цена 150,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: ТОПЕР енциклопедии
Димензии: 217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја

Единствениот природен сателит на земјата секогаш претставува фасцинантна појава за луѓето. Сите информации за Месечината што ве интересираат вас и вашето дете, ќе ги најдете во оваа енциклопедија. Лесно сфатливи факти проследени со прекрасни фотографии, ќе го задржат вашето внимание и ќе го збогатат вашиот фонд на знаење.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce