Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Кони ја спасува баба

Кони ја спасува баба

Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Јулија Боеме
Димензии: 147/215 mm-95 стр.

На постарите не и м е лесно... Секогаш на Кони и се случува нешто. Затоа е прекрасно што баба и дедо ќе ја земат и неа на одмор, на големото езеро. Таму Кони сака добро да се одмори и да ужива. Но, задоволството прераснува во сериозна работа. И тогаш Кони мора да направи нешто за баба.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce