Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Цицачи
Цена 150,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: ТОПЕР енциклопедии
Димензии: 217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја

Влезете во светот на цицачите со помош на оваа книга.Дознајте за сите животни што припаѓаат на оваа група, за нивните живелишта, исхрана и начин на живот. Цицачите во кои припаѓа и човекот имаат најразвиен нервен систем и покажуваат интелегенција. За овој факт, и многу други поврзани со цицачите, ќе дознаете во оваа енциклопедија.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce