Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Региони во Европа
Цена 950,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: /
Димензии: 200/273 mm - 335 стр; тврд повез

Оваа книга е корисен инструмент за истражување со која што ќе ја запознаете историјата, територијата, населението и општеството, патиштата на комуникација, економијата и главните градови на сите европски држави, но и многу интересни податоци(потеклото на името, опкружување, култура, фолклор, обичаи, уметност, кујна). Прекрасниот колорит на фотографиите и физичко - политичките карти што се поместени во оваа книга ,уште еднаш ја надополнуваат комплетната слика за секоја држава.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce