Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Противпожарно возило

Противпожарно возило

Цена 126,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Составување модел
Димензии: 210/330 mm-10 стр.

Нешто ново, нешто поинакво. Можност најмалите сами да го состават моделот на својата омилена фарма, замок, парк или пак противпожарно возило. Со едноставно вадење на засечените делчиња и нивно составување на брз начин се добива 3д модел со кој дечињата ја започнуваат својата игра и креираат сопствена приказна.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce