Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Наука
Цена 150,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: ТОПЕР енциклопедии
Димензии: 217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја

Да се докаже што учиме од науката со помош на експерименти можеби е најважниот дел од изучувањето на науката. Оваа категорија на експерименти и активности се состои од едноставни активности и експерименти кои децата можат самите да ги изведат дома. Изведувањето на овие активности нема само да ги направи децата да бидат научно внимателни туку тие ќе станат и посвесни за својата околина и за тоа како се случуваат работите околу нас.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce