Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Логика рондо-пластика

Логика рондо-пластика

Цена 473,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Логика рондо
Димензии: 230/280 mm - пластика со книга

Логика рондо е токму тоа со којашто вашето дете треба да си игра и притоа да научи нешто. Педагозите ја препорачуваат бидејќи ја унапредува: концентрацијата, го потикнува логичкото размислување и комбинирање, добрата моторика и вештина и води кон полесно разбирање на формите, боите, количините и броевите. Но, сепак најдобра препорака за оваа книга е одушевувањето од детето по успешно завршената задача!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce