Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Кони слави роденден

Кони слави роденден

Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Јулија Боеме
Димензии: 147/215 mm-93 стр.

За Кони сега се е поинаку...Нејзината мајка повторно почна да работи. Но, тоа и не е некој голем проблем, помисли Кони. Не би требало да биде тешко, еднаш неделно да се грижи за Јакоб. И доволно е порасната, за да може и самата да има сопствен клуч. Само да не беше проблемот со славењето на роденденот...

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce