Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Во училиште
Цена 88,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Мојот голем зборовник со лепенки
Димензии: 215/280 mm-20 страници

Ова е серија од пет наслови и тоа: Професии, На Фарма, Во училиште, Превозни средства и Места кои сакам да ги посетам. Тие претставуваат прекрасни илустрирани зборовници со лепенки, која им помага на вашите деца да ги поврзат зборовите со предметите од нивниот секојдневен живот. Зборовите од секоја тема ќе им помогнат на децата да развијат основен речник, а личнистите во книгата ќе се погрижат децата да се забавуваат додека го прават тоа!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce