Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Во градина
Цена 100,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Луди идеи за цртање
Димензии: 214/280 mm-32 страници

Со помош на упатствата чекор по чекор и насоките што лесно се следат, прирачникот Луди идеи за цртање развива цртачка вештина и самодоверба, истовремено обезбедувајќи солидна основа за идните уметници. Прирачникот содржи информации за материјалите што се користат, стручните техники за усовршување, вештините што треба да се совладаат и мноштво корисни совети. Градината е преполна со интересни работи кои можат да се нацртаат! Научи да ги црташ животните, птиците и инсектите кои живеат во твојата градина и градините ширум светот!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce