Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Атлас на светските религии

Атлас на светските религии

Цена 299,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: /
Димензии: 245/335 mm - 64 стр.,тврд повез

Прекрасно илустриран прегледна религиите од целиот свет. Оваа книга става акцент врз религиозните обичаи, основните верувања, историјата, клучните личности и пророци. Опфаќа теми од месопотамската и египетската религија, кинеската и јапонската религија, па се до религиите и верувањата на Северна и Јужна Америка.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce