Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Атлас на светските култури

Атлас на светските култури

Цена 299,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: /
Димензии: 245/335 mm - 64 стр., тврд повез

Есенцијален нов извор на информации за народите и културите на светот. Ги опфаќа сите региони на Земјината топка во 22 двојни страници во боја. Содржи повеќе од 400 илустрации на народи и места и прикажува повеќе од 20 карти со број на населението и со главни градови. Нов вид атлас што се состои од повеќе секции.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce