Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Авантурите на вујко Лео низ сибирската џунгла / книга 2

Авантурите на вујко Лео низ сибирската џунгла / книга 2

Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Џанетс Леви
Димензии: 145/220 mm / 77 страници / тврд повез / илустрации во боја

Вујко Лео не е обичен вујко, тој е уникатен – авантурист, патник, магионичар, се во едно. Во втората книга од оваа фантастична авантура, вујко Лео мѕ раскажува на Енди за неговото време поминато во сибирската џунгла – од времето кога се трудел да ископа тунел до другата страна на светот за кралицата на Декрија до времето кога се сретнал со џинот кој не можел да престане да плачеч Од борба со својот одраз во огледалото до патувањето во Лефтеровник, каде што луѓето плачат кога се среќни. Комична и топла, втората книга за вујко Лео, со интересните приказни и со колоритните илустрации ќе ве освои и ќе го задржи вашето внимание до самиот 

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce